«Καύσιμο» παιχνιδιού, χαράς και χαμόγελου!!!

Το όνομα της ΕΚΟ, της θυγατρικής στην εμπορία καυσίμων εταιρείας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι συνυφασμένο με την ποιοτική παροχή προϊόντων και υπηρεσιών. Ωστόσο, σε όλη την διάρκεια της χρονιάς που σε λίγες ώρες θα είναι παρελθόν η ΕΚΟ κατόρθωσε να γίνει το «καύσιμο» για το παιχνίδι, την χαρά και το χαμόγελο χιλιάδων μαθητών σε ολόκληρη την χώρα.

Ανταποδίδοντας

την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές με την υλοποίηση διαδοχικών δράσεων για την κοινωνία και τους πολίτες, η ΕΚΟ αποφάσισε το 2017 να εστιάσει στα παιδιά, μοιράζοντας σε διάφορα σχολεία ανά την επικράτεια ορισμένα από τα πλέον δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια, όπως Scramble, Uno, Pictionary κ.ά..

Είναι χαρακτηριστικό ότι, από τις αρχές του έτους, περισσότερα από 100.000 παιχνίδια έχουν διανεμηθεί σε συνολικά 216 δημοτικά σχολεία της Αττικής, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, του Αιγαίου και άλλων περιοχών. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΕΚΟ συνόδευσαν τις ευχές τους μαζί με την υπόσχεσή τους να συνεχίσουν να προσφέρουν στα παιδιά την χαρά που τους αξίζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα