Θεσσαλονίκη: Πρώτη συνάντηση για το έργο «Best Water Use»

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 11πμ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του εταιρικού σχήματος του έργου «Best Water Use» στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της αναπτυξιακής ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΕ, η οποία είναι επικεφαλής εταίρος του έργου.

Στα πλαίσια του «Interreg V-A Cooperation Programme GREECE-BULGARIA 2014-2020» υλοποιείται το συγχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Best Water

Use» .Βασική προτεραιότητα του έργου αποτελεί η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με την ορθή διαχείριση του νερού μέσω των δράσεων σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία, μέσω δράσεων που θα υλοποιηθούν σε δήμους που συνεργασθούν με τους φορείς του εταιρικού σχήματος. Ακόμη, στόχος είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου τοπικών φορέων που θα διευκολύνει την ανταλλαγή εμπειριών για τη διαχείριση των αστικών υδάτων.

Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από πέντε εταίρους:

-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ (Ελλάδα) επικεφαλής εταίρος, σε συνεργασία με:

Αναπτυξιακή Σερρών Α.Ε. (Ελλάδα)Economic Development Agency Bansko (Βουλγαρία)Association Eco Nevrokop (Βουλγαρία)Economic Development Agency High West Rodopi (Βουλγαρία)

Στη συνάντηση θα συζητηθούν και θα προγραμματιστούν τα βήματα υλοποίησης του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.anatoliki.gr/el/sygxrimatodotoymena-erga/perivallon/525-best-water-use

Keywords
Τυχαία Θέματα