Τέλος οι διορθώσεις αιτήσεων στο «Εξοικονομώ»

Έκλεισε χθες Σάββατο στις 23:59 η δυνατότητα τροποποιήσεων/διορθώσεων στις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο πληροφοριακό σύστημα του νέου προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ».

Ειδικότερα, η δυνατότητα που παρείχε η πλατφόρμα αφορούσε σε υφιστάμενους και μόνον χρήστες του συστήματος για επεξεργασία, ανάκληση και εκ νέου υποβολή αιτήσεων (που έχουν ανακληθεί), για όλες τις Περιφέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι για το πρόγραμμα έχει καλυφθεί το σύνολο των πόρων σε όλη την επικράτεια και δεν υφίσταται η δυνατότητα

εισαγωγής νέων χρηστών για δημιουργία νέων αιτήσεων.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ μέσω της πλατφόρμας:

«Σας γνωρίζουμε ότι έχει καλυφθεί το σύνολο των πόρων σε όλη την επικράτεια και δεν υφίσταται η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων.

Από την Κυριακή 1/7/2018 διακόπτεται για όλες τις Περιφέρειες η δυνατότητα σε υφιστάμενους χρήστες του συστήματος για επεξεργασία, ανάκληση και εκ νέου υποβολή αιτήσεων.

Τεχνικά προβλήματα που είχαν ανακύψει κατά τη δημιουργία / επεξεργασία και υποβολή της αίτησης έχουν αντιμετωπιστεί. Οι ακυρωμένες αιτήσεις παραμένουν στο σύστημα και οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην λίστα αιτήσεων τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα