Στην 28η Agrotica τα φιλοπεριβαλλοντικά προϊόντα της Biosolids και της Italpollina (φωτο)

του Νίκου Αβουκάτου

Επιτυχημένη παρουσία, με προτάσεις οργανικής θρέψης και βιολογικών λιπάνσεων, είχε στην εφετινή, 28η Agrotica, στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία παραγωγής εδαφοβελτιωτικών προϊόντων Βiosolids S.A., που δραστηριοποιείται στον χώρο της κομποστοποίησης.

Η εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια εφαρμόζει τις αρχές

της κυκλικής οικονομίας. Πέρα από τα νέα προϊόντα της grow bag, organic grow, αλλά και το βιολογικό compost, παρουσίασε στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εξελιγμένων οργανικών λιπασμάτων και βιοδιεργετών φυτικής της Italpollina.

«Πρόκειται για μια συνεργασία που δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες συνέργειας όχι μόνο σε επιχειρηματικό επίπεδο αλλά και στην κοινή μας προσπάθεια να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις στους αγρότες και καλλιεργητές», τόνισε ο Αθανάσιος Σαββάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Βiosolids S.A.

Η Biosolids S.A. αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της ιταλικής εταιρείας, ενός παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο της παραγωγής θρέψης οργανικών βιοδιεγερτών που δραστηριοποιείται με κύριο γνώμονα την αειφορία και με απόλυτο σεβασμό τη φύση.

Από το stand των δυο εταιρειών πέρασε ένας σημαντικός αριθμός εκθετών και ενημερώθηκε από το εξειδικευμένο προσωπικό τους για τις αειφορικές λύσεις που δίνονται από τα προϊόντα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα