Σε βιοκλιματικό κτήριο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛΕΤΑΕΝ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει στις 27 Ιανουαρίου 2018, στις 20:30, η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στο Ελαιών Loft.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κορυφή ενός σύγχρονου βιοκλιματικού κτηρίου, στην περιοχή του Ελαιώνα, απέναντι από το Χρηματιστήριο Αξιών.

Πληροφορίες και οδηγίες για την εκδήλωση:

«Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΕΛΕΤΑΕΝ θα γιορτάσει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 τον ερχομό της νέας χρονιάς

με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στην κορυφή ενός σύγχρονου βιοκλιματικού κτηρίου, στην περιοχή του Ελαιώνα, απέναντι από το Χρηματιστήριο Αξιών, με εύκολη πρόσβαση και parking, θα απολαύσουμε μια γιορτινή βραδιά με θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και την κατάφωτη νυχτερινή Αθήνα. Κατά τη προσέλευσή σας, θα μπορείτε να περιηγηθείτε στην έκθεση με αγιογραφίες και βυζαντινότροπη ζωγραφική Ελλήνων καλλιτεχνών που φιλοξενείται στο κτίριο. Πληροφορίες και οδηγίες για την εκδήλωση δίδονται ακολούθως:

Κρατήσεις

Οι θέσεις, όπως πάντα, θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τη ζήτηση (first come, first served). H τιμή συμμετοχής ορίστηκε σε 60 € το άτομο. Οι κρατήσεις γίνονται στο [email protected] και η επιβεβαίωσή τους με την κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό της ΕΛΕΤΑΕΝ:

Τράπεζα: ALPHA BANK Δικαιούχος: ΕΛΕΤΑΕΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αριθ. Λογαριασμού: 441-00-2002-004118 IBAN: GR70 0140 4410 4410 0200 2004 118

Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί στο [email protected] (σκαναρισμένο). Διευκρινίζεται ότι η κράτηση θεωρείται δεδομένη μετά την αποστολή του αποδεικτικού αυτού.

Χορηγίες και Δώρα
Μέχρι σήμερα, χορηγοί της εκδήλωσής μας είναι οι εταιρείες: ✓ EREN GROUPE ✓ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ✓ ELICA ✓ ΠΑΡΑΛΟΣ ✓ ΔΕΗ Ανανεώσιμες ✓ ROKAS Iberdrola ✓ EUNICE ✓ EDF Renewables ✓ WRE Hellas Δωροθέτης είναι η: ✓ EDF Renewables

Αναμένουμε τις προσφορές σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα