Προβληματική η είσοδος στην πλατφόρμα αιτήσεων του νέου «Εξοικονομώ»

Με μεγάλα προβλήματα ξεκίνησε λίγο μετά τις 8:00 σήμερα, όπως είχε ανακοινωθεί, η είσοδος στο πληροφοριακό σύστημα του νέου «Εξοικονομώ κατ' Οίκον».

Οι ενδιαφερόμενοι, που περίμεναν πώς και πώς να συνδεθούν, κατέκλυσαν και πάλι την πλατφόρμα την ώρα που είχε προαναγγελθεί ότι θα ενεργοποιηθεί, με αποτέλεσμα αυτή να παρουσιάζει «αρρυθμίες» και αστάθεια. Ο όγκος των υποψηφίων ωφελουμένων είναι τεράστιος, ενώ δεν λείπουν και τα τεχνικά ζητήματα. Μάλιστα, υπάρχουν στιγμές που ο ιστότοπος είναι εντελώς ανενεργός και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο το γεγονός για το εάν έχει υποβληθεί έστω και

μία αίτηση μέχρι τώρα, αφού η πρόσβαση στο σύστημα είναι τουλάχιστον δυσχερής.

Ήδη οι άνθρωποι του τεχνικού κόσμου εκφράζουν την αγανάκτηση και τον εκνευρισμό τους για την κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, αφού αναγκάζονται να κάθονται με τις ώρες μπροστά στους υπολογιστές χωρίς αποτέλεσμα, αρκούμενοι σε απανωτά... F5 μήπως και κατορθώσουν να βρουν ανοικτή και διαθέσιμη για υποβολή αιτήσεων την πλατφόρμα. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τους ωφελούμενους που αποπειρώνται, επίσης ανεπιτυχώς, να συνδεθούν.

Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δοθεί δύο αναβολές από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: η μία την Πέμπτη, όταν και επρόκειτο να ανοίξει η πλατφόρμα, και η δεύτερη χθες, αφού δεν κατέστη δυνατή το πρωί η λύση των προβλημάτων από τους τεχνικούς που έχουν επιφορτιστεί με την εποπτεία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα