Οριστικό τέλος για νέες αιτήσεις στο νέο «Εξοικονομώ κατ' Οίκον»

Την κάλυψη του συνόλου των πόρων σε όλη την επικράτεια και τη συνεπαγόμενη οριστική παύση δημιουργίας νέων αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ» γνωστοποίησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μέσω του πληροφοριακού συστήματος. Σημειώνεται ότι οι τρεις τελευταίες Περιφέρειες της χώρας στις οποίες υπήρχε η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων ήταν οι Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα στους υφιστάμενους και μόνον χρήστες του συστήματος για επεξεργασία, ανάκληση και εκ νέου υποβολή αιτήσεων

(που έχουν ανακληθεί), αυτή συνεχίζεται για όλες τις Περιφέρειες, για διάστημα που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου.

Σύμφωνα, τέλος, με το ΥΠΕΝ, τεχνικά προβλήματα που είχαν ανακύψει κατά τη δημιουργία/επεξεργασία και υποβολή της αίτησης έχουν αντιμετωπιστεί. Αιτήσεις που εμφανίζονται ως «κλειδωμένες» στο σύστημα θα πρέπει να ανακληθούν και να επανυποβληθούν. Το ίχνος και το ιστορικό υποβολής αίτησης που ανακαλείται παραμένει στο σύστημα αλλά η αίτηση χαρακτηρίζεται ως οριστικά ακυρωθείσα και δίνεται έτσι η δυνατότητα για υποβολή νέας για το ίδιο ακίνητο / ίδιο ΑΦΜ.

Keywords
Τυχαία Θέματα