Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις για δεύτερη συνεχή ημέρα

H «Ηλέκτρα» μετά τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, άρχισε να επηρεάζει σταδιακά την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο και στην Κρήτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος

με σποραδικές βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και κατά τόπους στη Μακεδονία. Χιονοπτώσεις - τοπικά πυκνές - θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα κυρίως της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου (εκτιμώμενα υψόμετρα πάνω από τα 600-700 μέτρα στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία και πάνω από τα 900-1000 μέτρα στα υπόλοιπα). Οι άνεμοι θα στραφούν στο Αιγαίο σε δυτικούς νοτιοδυτικούς εντάσεως 8 έως 9 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο σε δυτικούς βορειοδυτικούς, και θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση εντάσεως έως 7 έως 8 μποφόρ.

Από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής νέο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα πλήξει τα νότια ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας - ιδιαίτερα τις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα