Ημερίδα για την εξοικονόμηση ενέργειας στην ελληνική βιομηχανία

Ημερίδα για την «Εξοικονόμηση Ενέργειας στον Ελληνικό Βιομηχανικό Τομέα» διοργανώνει το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), στο πλαίσιο του έργου EU-MERCI (www.eumerci.eu), την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza.

Η ημερίδα απευθύνεται στον ευρύτερο βιομηχανικό τομέα της Ελλάδας, εστιάζοντας στη Βιομηχανία Τροφίμων και επικεντρώνεται

σε τρεις καίριους πυλώνες που ενισχύουν την αύξηση της εξοικονόμησης ενέργειας στον ελληνικό βιομηχανικό τομέα: στα νομοθετικά και οικονομικά εργαλεία, στα υποστηρικτικά έργα της Ε.Ε. και τεχνολογίες εξοικονόμησης και τέλος, σε καλές πρακτικές από την εφαρμογή μέτρων ή αξιοποίησης εργαλείων εξοικονόμησης.

Η ημερίδα αποσκοπεί στην ευρύτερη ενσωμάτωση και προώθηση της Οδηγίας Εξοικονόμησης Ενέργειας (2012/27/EU-EED) στην Ελλάδα. Για το σκοπό αυτό, παρουσιάζονται τα ισχύοντα υποστηρικτικά εργαλεία και οι χρηματοδοτικοί μηχανισμοί καθώς και οι Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. Επιπλέον, διερευνώνται Ελληνικές και Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες που είχαν επιτυχημένα αποτελέσματα καθώς και τεχνολογικές εφαρμογές και εργαλεία που συντελούν στην πρακτικά αποδεδειγμένη εξοικονόμηση ενέργειας. Συνημμένη βρίσκεται η ατζέντα με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα