Νέο «Εξοικονομώ»: Το τεχνικό εγχειρίδιο για τη διαχείριση της αίτησης μετά την υπαγωγή

Αναρτήθηκε σήμερα Δευτέρα στο πληροφοριακό σύστημα του «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ» το 3ο Εγχειρίδιο εισαγωγής στοιχείων που αφορά τη διαχείριση αίτησης μετά την Έκδοση της Απόφασης Υπαγωγής στο πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικά το πολυσέλιδο εγχειρίδιο, ΕΔΩ.

Άλλαξε το email της Γραμμής Υποστήριξης

Παράλληλα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενημέρωσε για την αλλαγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Γραμμής Υποστήριξης του προγράμματος, από σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Η νέα

ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία οι χρήστες παρακαλούνται να χρησιμοποιούν είναι:

[email protected]

Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας η προηγούμενη ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) θα συνεχίζει να δέχεται μηνύματα, τα οποία για μεταβατικό διάστημα μέχρι την απενεργοποίηση της θα προωθούνται και θα απαντώνται από τη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι ή εν λόγω γραμμή υποστήριξης δεν αφορά την διαδικασία καταχώρησης στοιχείων για την υποβολή δανείου, για θέματα της οποίας οι αιτούντες πρέπει να καλούν στις γραμμές εξυπηρέτησης της τράπεζας της επιλογής τους (βλ. παλαιότερες σχετικες ανακοινώσεις).

Διευκρινίσεις για τη δήλωση ηλεκτρονικής διεύθυνσης χρηστών

Σε περιπτώσεις όπου παρατηρούνται προβλήματα με την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι χρήστες εισάγουν στο πληροφοριακό σύστημα, συστήνεται η αλλαγή της και η καταχώρηση νέας.

Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή χρηστών θα πρέπει να δηλώνεται για 1η φορά στο πληροφοριακό σύστημα για να γίνει αποδεκτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα