Let’s do it Greece: «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!» αυτήν την Κυριακή

Αυτή Κυριακή 7 Απριλίου, όλοι ξυπνάμε για τον ίδιο σκοπό και συντονιζόμαστε στο Let’s do it Greece, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Φέτος, αποφασίζουμε να δράσουμε μαζί με την οικογένειά μας ή καλύτερα με αυτούς που θεωρούμε οικογένειά μας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «όλοι αγαπάμε το περιβάλλον, γιατί είναι η μοναδική κληρονομιά μας. Έτσι, λοιπόν όπου κι αν βρισκόμαστε σηκώνουμε μανίκια και κάνουμε μια καλή πράξη: μαζεύουμε σκουπίδια σε

παραλίες, βυθούς, ποτάμια, λίμνες, αναδασώνουμε, ομορφαίνουμε πάρκα, σχολεία και γειτονιές, συμμετέχοντας σε μία από τις εκατοντάδες δράσεις που οργανώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας.

» Παράλληλα, γινόμαστε όλοι πρεσβευτές του εθελοντισμού κατακλύζοντας τα social media με οικογενειακές selfies από την ώρα της δράσης, με τα hashtags #οικογένεια και #letsdoitgreece σε ένα μεγάλο Selfie Challenge!

» Μπορείς κι εσύ να γίνεις πηγή έμπνευσης και να δώσεις λίγη από τη δύναμή σου είτε δηλώνοντας συμμετοχή σε μια ήδη οργανωμένη δράση ή δημιουργώντας τη δική σου στο www.letsdoitgreece.org.

» Εσύ; Πιστεύεις στη δύναμη των ονείρων; Αν ναι, σε περιμένουμε στην παρέα μας για να φέρουμε μαζί μια μεγάλη, θετική αλλαγή!

» Ραντεβού λοιπόν στις 7 Απριλίου φωνάζοντας δυνατά Let’s do it Greece!»

Τι είναι το Let’s do it Greece

Το Let’s do it Greece αποτελεί μια δράση από εθελοντές για εθελοντές, καθώς η οργανωτική της Ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που οι περισσότεροι αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Μεγάλος της στόχος, μέχρι το 2021, είναι να αγγίξει το 5% του πληθυσμού της χώρας με δράσεις σε 3.000 σημεία στην Ελλάδα. Η συμμετοχή φυσικά είναι ελεύθερη για όλους και οι δράσεις οργανώνονται αυτόνομα από την κάθε ομάδα. Θεματική της φετινής δράσης η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλοπούλου είναι η Οικογένεια θέλοντας να στείλει παντού ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους εμάς που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο! Μάθε περισσότερα στο www.letsdoitgreece.org

Keywords
Τυχαία Θέματα