Τεύχος 71: Ποιος θα είναι ο ρόλος των Ηνωμένων Πολιτειών στον κόσμο

Ο τουρισμός ως απειλή, η σημασία Ελλάδας και Κύπρου για την ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ, το πολιτικό φινάλε της Μέρκελ, η ελληνική εξωτερική πολιτική και στρατηγική έναντι της Τουρκίας κ.ά. 06/08/2021 Λουκάς Γ. Κατσώνης Περίληψη:

Κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

το τεύχος Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2021 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα την στάση των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στον κόσμο: θα παραμείνουν δεσμευμένες στην διεθνή κοινότητα ή θα στραφούν στον απομονωτισμό; Επίσης περιλαμβάνει αναλύσεις σχετικά με την άποψη της Κίνας για τον κόσμο, την ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ και η σημασία Ελλάδας και Κύπρου σε αυτήν, την Γερμανίδα καγκελάριο που αποσύρεται από την πολιτική, τον τουρισμό που αναδύεται και ως απειλή κ.ά.

Κυκλοφορεί ήδη στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2021 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα την στάση των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στον κόσμο: θα παραμείνουν δεσμευμένες στην διεθνή κοινότητα ή θα στραφούν στον απομονωτισμό;

Keywords
Τυχαία Θέματα