Τεύχος 64: Η γεωπολιτική μετά την πανδημία

Η αστάθεια στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος, η διπλωματία και η οικονομία της Τουρκίας, οι κρατικές αμυντικές δαπάνες το 2019, αλλά και η κατάσταση στη Μέση ανατολή, την Ρωσία, τις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας κ.ά. 12/06/2020 Λουκάς Γ. Κατσώνης Περίληψη:

Κυκλοφορεί ήδη στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Ιουνίου

- Ιουλίου 2020 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Kevin Rudd, ο οποίος περιγράφει τις ανατροπές στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος λόγω της COVID-19. Ακόμα, περιλαμβάνει αναλύσεις σχετικά με τις διπλωματικές κινήσεις της Τουρκίας αλλά και με την χειμαζόμενη οικονομία της. Επίσης, στοιχεία για τις αμυντικές δαπάνες των κρατών στο 2019, δοκίμια για τα ρήγματα της Μέσης Ανατολής, για τον χαρακτήρα της Ρωσίας, τις θρησκευτικές ελευθερίες, τις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας, κ.ά.

Κυκλοφορεί ήδη στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Ιουνίου - Ιουλίου 2020 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Kevin Rudd, ο οποίος περιγράφει τις ανατροπές στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος λόγω της COVID-19. Ειδικότερα, μελετά τις νέες αντιπαλότητες μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και την όξυνση που εξελίσσεται φέρνοντας τον κόσμο πιο κοντά σε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα