Μια ματιά στο τεύχος Ιουνίου-Ιουλίου 2019

Η μεταμόρφωση της διεθνούς τάξης και ο ρόλος ΗΠΑ, Κίνας και Ρωσίας, η πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, οι ελληνοτουρκικές και οι ελληνοαλβανικές σχέσεις, τα deepfakes κ.ά. 13/06/2019 Λουκάς Γ. Κατσώνης Περίληψη:

Κυκλοφορεί ήδη το τεύχος Ιουνίου - Ιουλίου 2019 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα την μεταμόρφωση της διεθνούς τάξης και τον ρόλο που θα παίξουν στην πορεία οι ΗΠΑ,

η Κίνα και η Ρωσία. Επίσης αναλύονται θέματα της παγκόσμιας οικονομίας, των σχέσεων Ελλάδας–Τουρκίας, οι ελληνοαλβανικές σχέσεις αλλά και οι πυρηνικές απειλές, τα καινοφανή deepfakes κ.ά.

Κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Ιουνίου - Ιουλίου 2019, του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα τα φαινόμενα της μετάλλαξης της παγκόσμιας τάξης, με βασική κινητήρια δύναμη τον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων που εξελίσσεται και πάλι με ορμή.

Στο σχετικό δοκίμιό του, πρόεδρος του Council on Foreign Relations, Richard Haass, σκιαγραφεί την πορεία που δημιούργησε την υπάρχουσα τάξη, τα προβλήματα που την πλήττουν καθώς και το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τώρα και στο εξής.

Keywords
Τυχαία Θέματα