Μια ματιά στο τεύχος Ιουνίου – Ιουλίου

Η ελληνική εξωτερική πολιτική και αμυντική πολιτική έναντι της Τουρκίας, τα Δαρδανέλλια, το Κυπριακό, η ελληνική και η μετα-αμερικανική οικονομία κ.ά. 22/06/2018 Λουκάς Γ. Κατσώνης Περίληψη:

Κυκλοφορεί ήδη το τεύχος Ιουνίου – Ιουλίου 2018 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα τους προβληματισμούς της ελληνικής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής έναντι της Τουρκίας, αλλά και με αναλύσεις σχετικά με το καθεστώς των Στενών των Δαρδανελλίων, το Κυπριακό. Επίσης, περιέχει εκτενή αρθρογραφία

για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, για την παγκοσμιοποίηση στην εποχή του Τραμπ, για τους φορολογικούς παραδείσους κ.ά.

Με κεντρικό θέμα τους προβληματισμούς της ελληνικής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής έναντι της Τουρκίας, αλλά και με εκτεταμένη αρθρογραφία σχετικά με την οικονομική κατάσταση διεθνώς και στην Ελλάδα, κυκλοφορεί από σήμερα στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Ιουνίου – Ιουλίου, του Foreign Affairs The Hellenic Edition.

Keywords
Τυχαία Θέματα