Η πραγματική απειλή ξένης παρέμβασης έρχεται μετά την ημέρα των εκλογών

Οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να αποδεχθούν τo αφήγημα της αμφιβολίας από τους αντιπάλους τους 05/11/2020 Laura Rosenberger Περίληψη:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σήμερα ακόμη πιο διχασμένες από όσο πριν από τέσσερα χρόνια. Η χώρα αγωνίζεται να βρει τον βηματισμό της στην διάρκεια μιας άσχημα διαχειρισμένης πανδημίας. Οι ξένοι δρώντες που ευδοκιμούν στον διχασμό και την καχυποψία, χρειάζονται μόνο να επιδεινώσουν αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί στον εαυτό τους με διαβρωτικά αφηγήματα που υπονομεύουν την εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς θεσμούς

και την πίστη στην ύπαρξη της αλήθειας.

Λίγο πριν τα τελικά αποτελέσματα από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, οι Αμερικανοί περιδιαβαίνουν μια ακόμη φορά τις διαδικτυακές ειδήσεις με ιστορίες για ξένες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να υπονομεύσουν την εκλογική διαδικασία της χώρας τους. Ορισμένες από τις αναφορές εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το αν η διοίκηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πολιτικοποιεί αυτές τις ανησυχίες -και ο ίδιος ο πρόεδρος έχει αμφιβάλλει για την ακεραιότητα των εκλογών. Οι Αμερικανοί έχουν μείνει να αναρωτιούνται τι να κάνουν με όλον αυτόν τον θόρυβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα