Η ισχύς των ψηφιακών δεδομένων

"Η AUKUS και τα πυρηνικά, το πρόβλημα της Αμμοχώστου, ο γερμανο-ρωσικός ενεργειακός άξονας, οι χαμένες δεκαετίες της Λατινικής Αμερικής κ.ά." 15/10/2021 Λουκάς Γ. Κατσώνης Περίληψη:

Κυκλοφορεί ήδη το τεύχος Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2021 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα την επίδραση των data στις κοινωνίες, τις οικονομίες, τα κράτη και την ασφάλεια. Επίσης περιέχονται αναλύσεις για την υπόθεση του Βαρωσίου Αμμοχώστου, τον ανθεκτικό ενεργειακό «άξονα» Γερμανίας-Ρωσίας,

την οικονομική κατάσταση του κόσμου μετά την πανδημία, τις προοπτικές των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ μέσα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον, την συμφωνία AUKUS και τα πυρηνικά, τα προβλήματα και τις λύσεις για την Λατινική Αμερική κ.ά.

Κυκλοφορεί ήδη στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2021 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα τις μεταβολές που επέρχονται σε ολόκληρο το φάσμα της ζωής ανθρώπων, κοινωνιών και κρατών από την επίδραση των ψηφιακών δεδομένων (data) ανάλογα με το ποιος τα κατέχει και πώς τα χρησιμοποιεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα