Ένα στάδιο πριν τον πόλεμο

Η υπονόμευση μεταξύ κρατών, η τουρκική παθολογική ψευδολογία, η κινεζική επιθετικότητα, οι Ρώσοι μισθοφόροι, η αντιμονοπωλιακή ισχύς κ.ά. 19/12/2021 Λουκάς Γ. Κατσώνης Περίληψη:

Κυκλοφόρησε το τεύχος Δεκεμβρίου 2021 – Ιανουαρίου 2022 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα τις μη πολεμικές εχθροπραξίες μεταξύ κρατών, δηλαδή την υπονόμευσή τους. Επίσης περιέχονται αναλύσεις για την οικονομική κρίση στην Τουρκία και το ενδεχόμενο εξαγωγής της κρίσης της, την συστηματική τουρκική ψευδολογία, τα έργα και τις ημέρες

του ρωσικού Wagner Group, τις βλέψεις της Κίνας επί της Ταϊβάν, τις διαφορετικές αντιδράσεις των εθνών απέναντι σε απειλές, την ευκαιρία για ένα νέο παγκόσμιο υπόδειγμα μετά την COVID κ.ά.

Κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Δεκεμβρίου 2021 – Ιανουαρίου 2022 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα τις εχθρικές ενέργειες μεταξύ κρατών, που όμως περιορίζονται σε ένα στάδιο πριν από τον πραγματικό πόλεμο, αυτό που ορίζεται ως υπονόμευση μεταξύ κρατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα