Υποψήφιος με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο ο Δ. Τριανταφύλλου

Με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο υπομηχανικός – μηχανολόγος Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Για τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει τα εξής:

Η Συμμαχία Πολιτών δεν είναι απλώς μια μεγάλη δημοτική παράταξη που καθημερινά ενισχύεται με νέες και υγιείς δυνάμεις και σήμερα βρίσκεται προ των

πυλών. Αυτή την πενταετία που η επιλογή των πολιτών μόλις για 18 ψήφους δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει τον Δήμο παρέμεινε συνεπής στις επάλξεις κι έκανε μια δημιουργική αντιπολίτευση. Ήταν στις γειτονιές, εκεί που ο δήμαρχος δεν έχει πάει ποτέ. Ήταν δίπλα στα προβλήματα των πολιτών. Κι αυτό της έχει αναγνωριστεί από όλους.

Σήμερα ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, τότε που η πόλη μας ήταν από τις πιο καθαρές στην Ελλάδα, υποδέχτηκε τον Δημήτρη Τριανταφύλλου, έναν άνθρωπο με ανησυχίες για τα κοινά και την πορεία του τόπου μας.

«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τριανταφύλλου, υπομηχανικό μηχανολόγο, που είναι γέννημα – θρέμμα της Κάτω Πεύκης. Είναι ένας ακόμη καινούριος άνθρωπος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αγαπάει την πόλη μας και έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει. Η Συμμαχία Πολιτών δυναμώνει και ετοιμάζεται για να αλλάξει τα πράγματα στον Δήμο μας» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πρόσκληση να συμμετάσχω στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει μαζί με την θαυμάσια ομάδα της παράταξης. Αποφάσισα να συμμετάσχω βλέποντας το πισωγύρισμα των τελευταίων χρόνων στην πόλη μας. Είπα κι εγώ όπως τόσοι άλλοι “έως εδώ, δεν πάει άλλο”. Προφανώς οι άνθρωποι που μας διοικούν έχουν κουραστεί και ίσως γι΄ αυτό τα έχουν παρατήσει. Είναι πολύ σημαντικό που η Συμμαχία Πολιτών είναι μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, έξω από κόμματα και δεσμεύσεις. Είμαστε ελεύθεροι, με καινούριες ιδέες να πάμε την πόλη μας μπροστά και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

The post Υποψήφιος με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο ο Δ. Τριανταφύλλου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα