Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκη με τον Παναγιώτη Ιωάννου η Μαίρη Μπαζίγου Γρίβα

Αγαπητές/οί συνδημότες και φίλοι,

Με την παρούσα ανάρτησή μου θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τον κ. Παναγιώτη Ιωάννου και τη “ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”.

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Μαγκουφάνα. Είμαι από τις πρώτες γυναίκες του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης και μαζί με τον κ. Ιωάννη Τεντόπουλο, δημιουργήσαμε το γυναικείο μπάσκετ του Α.Ο.Π.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Α.Ο.Π. για 4 έτη και για 30 συνεχή έτη

είμαι μέλος στο Διοικητικό του Συμβούλιο. Επίσης έχω διατελέσει μέλος σε διάφορα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Η φιλία μου με τον Τάκη (όπως αποκαλούμε εμείς τον Παναγιώτη Ιωάννου) ξεκινάει από τα παιδικά μας χρόνια, μιας και ουσιαστικά έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι. Πολιτικά τον ακολουθώ πιστά από την χρονιά που ίδρυσε το Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου μας

Συμπλέουμε με όραμα να χτίσουμε έναν Δήμο έτσι όπως τον έχουμε ονειρευτεί, υπηρετώντας για το κοινό συμφέρον του τόπου μας!

Ζητώ τη στήριξή σας, ώστε η “ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” και ο Παναγιώτης Ιωάννου, να οδηγήσουν την πόλη με ασφάλεια, συνέπεια και σταθερότητα στο αύριο που της αξίζει.

Μαίρη Μπαζίγου Γρίβα

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία

The post Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκη με τον Παναγιώτη Ιωάννου η Μαίρη Μπαζίγου Γρίβα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα