Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής το 4ο Συνέδριο «Ελληνικός Τουρισμός, μια εθνική υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές»

Στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση της Αττικής ως κορυφαίου προορισμού αναφέρθηκε ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο 4ο Συνέδριο «Ελληνικός Τουρισμός, μια εθνική υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές», το οποίο πραγματοποιείται σήμερα (7/12) και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Στις εργασίες του συνεδρίου

συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, ο υπουργός Τουρισμού Β. Κικίλιας, ο γ.γ. του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκης, η γ.γ. Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη, η Ολ. Αναστασοπούλου γ. γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης στο υπουργείο Τουρισμού, η ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-πρώην υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά, ο γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Αθ. Στάβερης, η Κ. Νοτοπούλου, βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής – τομεάρχης Ναυτιλίας, Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δ. Μπιάγκης, ο Γ. Ρέτσος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η πρόεδρος της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ» Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών Μ. Γιαννίρη κ.ά.

Το πρώτο πάνελ συντόνισε ο εκδότης – διευθυντής Real News Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για το Συνέδριο

The post Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής το 4ο Συνέδριο «Ελληνικός Τουρισμός, μια εθνική υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα