Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός 2020 του ΠΑΟΔΑΠ

Υπερψηφίσθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ο Προϋπολογισμός (Π/Υ) και η Στοχοθεσία του Οργανισμού για το έτος 2020. Θετικά ψήφισαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων Αγία Παρασκευή η Πόλη μας (Βασίλης Ζορμπάς), Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής (Γιάννης Σταθόπουλος), Αλλάζουμε (Γιάννης Μυλωνάκης) και Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά (Αλέξανδρος Μουστόγιαννης). Για τον Π/Υ και τη Στοχοθεσία είχε γίνει

ενημέρωση στα μέλη της αντιπολίτευσης από τον πρόεδρο του Οργανισμού, τις προηγούμενες από την συνεδρίαση ημέρες.

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., που διεξήχθη σε συναινετικό και εποικοδομητικό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις και υπεβλήθησαν ενδιαφέρουσες προτάσεις από όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης οι οποίες ελήφθησαν υπ΄όψιν από τη διοίκηση του Οργανισμού. Σημειώνεται, επίσης, ότι η επιχορήγηση από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής προς τον ΠΑΟΔΑΠ θα είναι αυξημένη το 2020 κατά 10% από την επιχορήγηση των προηγουμένων ετών.

Οι κύριοι στόχοι, σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, για το έτος 2020, είναι:

Η ανακαίνιση του Δημοτικού Ωδείου.Η ανάπλαση των γηπέδων τένις στο Αθλητικό Κέντρο Νότου.Η δημιουργία Παιδικής Θεατρικής Σκηνής, για δωρεάν θεατρικές παραστάσεις σε παιδιά σχολείων.Η δωρεάν παροχή πολιτιστικών δραστηριοτήτων (πέραν των αθλητικών) στα παιδιά των σχολείων της πόλης, από τη νέα σχολική περίοδο.Η μελέτη αντικατάστασης του συστήματος θέρμανσης με πετρέλαιο, στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, από εναλλακτικές πηγές για λόγους περιβαλλοντικούς και οικονομίας.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Σπύρος Παπασπύρος, με συνετή και ορθολογική διαχείριση θα γίνουν ενέργειες για αναβάθμιση και άλλων δομών (κτηριακών και μη) του Οργανισμού.

The post Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός 2020 του ΠΑΟΔΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα