Βριλήσσια: Έλεγχοι για Covid-19 στις 5 και 8 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Βριλησσίων, στο πλαίσιο του διαρκούς ελέγχου και πρόληψης, ενημερώνει τους δημότες ότι τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 17:00, θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος έλεγχος για τον covid-19 από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Δημοτικών Ιατρείων (Λ. Πεντέλης 62).

Τα tests ανίχνευσης covid-19 παρέχονται δωρεάν για όλους τους δημότες από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Επιπλέον, η δημοτική αρχή υπενθυμίζει ότι λειτουργεί ιατρείο long

covid-19 ,για μακροχρόνιες παρενέργειες. Τα συμπτώματα του κορωνοϊού μπορεί να περάσουν γρήγορα, μερικοί όμως άνθρωποι έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Ο όρος «σύνδρομο long-COVID» περιλαμβάνει τα συμπτώματα και σημεία, αλλά και τις επιπλοκές (όψιμες ή μακροχρόνιες) που εμμένουν ή εμφανίζονται 4 εβδομάδες μετά τη λοίμωξη με SARS-CoV-2. Μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Βριλησσίων, με εξειδικευμένο επιστημονικά προσωπικό, εξετάζονται τα συμπτώματα του μακροχρόνιου covid-19 και παρέχονται δωρεάν διάγνωση και συμβουλές για την αντιμετώπισή τους, για όλους τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται:

Έλεγχος για long covid-19 παρενέργειες οι επιπτώσεις του covid-19 σε βάθος χρόνου Κλινική εξέταση Διάγνωση θεραπεία Οξυμετρία Διερεύνηση για βήχα Δύσπνοια Πόνους στο στήθος Αιμόπτυση

Η παροχή αυτών των ιατρικών υπηρεσιών των Δημοτικών Ιατρείων δεν αφορά μόνο στους ασθενείς covid- 19, αλλά και στους πολίτες που ενδιαφέρονται να εξεταστούν και αφορά την συγκεκριμένη ειδικότητα. Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να εξεταστούν μπορούν να καλούν για ραντεβού στο 210 8045564 όπου η πνευμονολόγος διενεργεί εξετάσεις ειδικές για να ελεγχθεί αν έχει αφήσει τυχόν βλάβες.

The post Βριλήσσια: Έλεγχοι για Covid-19 στις 5 και 8 Δεκεμβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα