Βασίλης Κουλούρης: Το όραμά μου για έναν δήμο κοινωνικά ευαίσθητο, για έναν δήμο για όλους!

Αγαπητοί φίλοι/φίλες,

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, στο πλευρό του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και της παράταξής του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Η αφορμή αυτής της απόφασης ήταν οι δυσκολίες οι οποίες αντιμετώπιζω στην καθημερινή μου διαβίωση στην πόλη μας, καθώς είμαι άτομο με οπτική αναπηρία. Μέσα από την καθημερινή μου τριβή στην

πόλη μου και ζώντας ως ανάπηρος το πρόβλημα στην καρδιά του, συνειδητοποίησα ότι, πέρα από τα τεράστια προβλήματα στην προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ, σε υπηρεσίες και ιδιαιτέρως σε παροχές για την ανακούφισή τους, τα μεγαλύτερα προβλήματα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στον δήμο Πεντέλης, είναι η έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και η άγνοια των προβλημάτων, άρα και του τρόπου λύσης αυτών.

Όραμά μου και ακόμα περισσότερο, προσωπικό μου στοίχημα, η αλλαγή του μοντέλου κοινωνικής πολιτικής στον δήμο Πεντελης (το οποίο δυστυχώς επικρατεί στην πλειονότητα των δήμων στη χώρα μας). Λίγο κοινωνικό παντοπωλείο, λίγο κοινωνικό φαρμακείο, δύο χτυπήματα στην πλάτη όλο συμπόνια και οίκτο και νομίζουν ότι αυτό σημαίνει κοινωνική πολιτική.

Βασική μου επιδίωξη, πέρα από στοχεύμενες παρεμβάσεις για όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η καθημερινή μας παρουσία και στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων, στα προβλήματα και τις ανάγκες που θα προκύπτουν ανά πάσα στιγμή. Είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωσή μας να καλύψουμε αυτό το τεράστιο κενό που υπάρχει στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στον δήμο Πεντέλης και να σταθούμε ουσιαστικά και έμπρακτα δίπλα σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

The post Βασίλης Κουλούρης: Το όραμά μου για έναν δήμο κοινωνικά ευαίσθητο, για έναν δήμο για όλους! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Κουλούρης,vasilis koulouris