Β. Κουλούρης: Δεν φθάνει μία πλακέτα για τα άτομα με αναπηρία στον Δήμο Πεντέλης

Με αφορμή την πρόσφατη βράβευση του παραολυμπιονίκη Παναγιώτη Τριανταφύλλου από τον Δήμο Πεντέλης και την απόδοση του ονόματός σε κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων, ο κάτοικος του Δήμου Βασίλης Κουλούρης θέτει το δικά του ερωτήματα προς τη δημοτική αρχή για τον τρόπο αντιμετώπισης των ανθρώπων με αναπηρία.

Ειδικότερα, ο κ. Κουλούρης στην παρέμβασή του αναφέρει:

«Με

αφορμή τη βράβευση του παρολυμπιονίκη μας και την ονοματοδοσία του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων με το όνομα αυτού (Παναγιώτης Τριανταφύλλου) από τον Δήμο Πεντέλης θα ήθελα να πω στον πρωταθλητή μας ένα μεγάλο μπράβο για τις επιτυχίες του και για τον αγώνα που καταβάλλει καθημερινά για την επίτευξη αυτών. Με τον αγώνα του μας κάνει όλους περήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να ονειρευόμαστε.

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για το γεγονός ότι ο απολογισμός των διοικήσεων του Δήμου Πεντέλης σε θέματα αναπηρίας, για τουλάχιστον 16 έτη, περιορίζεται σε μια τιμητική πλακέτα και την ονοματοδοσία ενός κλειστού γυμναστηρίου.

Πείτε μας λοιπόν:

Ποιες είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες άθλησης των αναπήρων, είτε σε ερασιτεχνικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο; Ποια είναι η μέριμνα του Δήμου όσον αφορά την άθληση παιδιών με αναπηρία;Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια μέριμνας για την αναπηρία στον Δήμο μας (άθληση, προσβασιμότητα, παροχές κτλ);

Σταματήστε, επιτέλους, να χρησιμοποιήσετε την αναπηρία, για προσωπικά σας οφέλη και για επικοινωνιακά σόου. Βάλτε ένα τέλος στην κακοποιητική συμπεριφορά των διοικήσεων όλων αυτών των ετών σε βάρος των αναπήρων και ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματά τους. Η αναπηρία δεν είναι «ψηφαλάκια», η αναπηρία είναι άνθρωποι».

The post Β. Κουλούρης: Δεν φθάνει μία πλακέτα για τα άτομα με αναπηρία στον Δήμο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουλούρης, Δήμο Πεντέλης,koulouris, dimo pentelis