Τρία πασχαλινά bazaar αγάπης για τα… βόρεια αδεσποτάκια

Τρία πασχαλινά bazaar αγάπης για τα αδέσποτα τριών Δήμων των βορείων προαστίων διοργανώνονται το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης, Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ) και Φροντίδα Φιλοζωική Ένωση Μεταμόρφωσης μας προσκαλούν όλους να στηρίξουμε το έργο τους αγοράζοντας χειροποίητες δημιουργίες των μελών τους.

Αναλυτικά:

Το
bazaar του Συλλόγου SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνεται στις 20 και 21 Απριλίου στο Salto mortale (Πίνδου 7, Πεύκη). Και τις δύο ημέρες, από τις από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράζουν λαμπάδες, χειροποίητα σαπούνια, καπέλα, λικέρ και άλλες χειροποίητες δημιουργίες, και φυσικά να ενημερωθούν για τις δράσεις του συλλόγου.Ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ) περιμένει όλους μας στις 20 και 21 Απριλίου στην Ερμού και Πλαστήρα, από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Θα διατίθενται λαμπάδες και πολλά δώρα, με τα έσοδα των οποίων θα βοηθηθεί ο ΠΕΦΙΠΟ στη προσπάθεια των αδέσποτων της πόλης.Η Φροντίδα Φιλοζωική Ένωση Μεταμόρφωσης μας περιμένει το Σάββατο 20 Απριλίου στη Λαϊκή Αγορά Μεταμόρφωσης. Από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι -ο καθένας μπορεί να αγοράσει χειροποίητα δωράκια ή να κάνει την προσφορά του για να ενισχύσει το έργο του συλλόγου.

The post Τρία πασχαλινά bazaar αγάπης για τα… βόρεια αδεσποτάκια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρία,tria