Τρία απορριμματοφόρα συλλογής βιοαποβλήτων και 693 καφέ κάδους παρέδωσε η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Φυλής

Με την παράδοση στον Δήμο Φυλής τριών απορριμματοφόρων συλλογής στερεών αποβλήτων και 693 καφέ κάδων συνεχίζεται ο κύκλος διανομής ειδικού εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και κάδων ειδικής ανακύκλωσης από την Περιφέρεια, σε Δήμους της Αττικής. Η διανομή πραγματοποιείται, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη φάση της εκστρατείας ευαισθητοποίησης, για να αλλάξουμε όλοι μαζί τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής.

Η προμήθεια και δωρεάν διανομή σύγχρονου εξοπλισμού ανακύκλωσης αποτελεί ένα από τα επτά βασικά βήματα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το

«τέρας των σκουπιδιών» και να δώσουμε αξία στα σκουπίδια μας, όπως επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Την παράδοση του εξοπλισμού στον δήμαρχο Φυλής Χρ. Παππού πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και πρόεδρο ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλη, ενώ «παρών» ήταν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Μ. Οικονομάκης, Ζεφυρίου, Γ. Μαυροειδάκος και Τεχνικών Έργων Θ. Σχίζας.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής για την παράδοση του εξοπλισμού ανακύκλωσηςΛήψη

The post Τρία απορριμματοφόρα συλλογής βιοαποβλήτων και 693 καφέ κάδους παρέδωσε η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Φυλής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα