Τρεις θέσεις εθελοντών σχολικών τροχονόμων στα Βριλήσσια

Πρόσκληση σε εθελοντές σχολικούς τροχονόμους για την κάλυψη τριών θέσεων σε σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, απεύθυνε η Α Σχολική Επιτροπή. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια των αιτημάτων των διευθυντών του 3ου Δημοτικού και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, καλούνται ενδιαφερόμενοι εθελοντές σχολικοί τροχονόμοι για το σχολικό έτος 2023-2024 για την πλήρωση των ακόλουθων θέσεων, οι οποίες δεν έχουν έως σήμερα καλυφθεί:

Δύο θέσεις στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων (25ης Μαρτίου & Μακεδονίας,
τηλ.: 210 6084708 & 210 6012394).Μία θέση στο 4ο Δημοτικό Βριλησσίων (Σπάρτης & Τειρεσίου, τηλ. 210 8046275).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία διευθύνσεων των σχολείων, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας στα ως άνω τηλέφωνα. Η επιλογή θα γίνει από τον διευθυντή κάθε σχολείου.

Στη θέση δύνανται να απασχοληθούν άτομα άνω των 18 ετών, εφόσον μπορούν να ανταποκριθούν στο ωράριο και στις υποχρεώσεις του. Οι ώρες απασχόλησης είναι κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στο σχολείο, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του και μπορεί να αλλάξουν με υπόδειξη της διεύθυνσης του σχολείου (ενδεικτικά από 7.45 μέχρι 8.30 το πρωί και από 13.05 μέχρι 13.45 το μεσημέρι).

Στους εθελοντές σχολικούς τροχονόμους καταβάλλεται μηνιαία αποζημίωση 176 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων κίνησής τους και δεν ασφαλίζονται σε ασφαλιστικό φορέα.

The post Τρεις θέσεις εθελοντών σχολικών τροχονόμων στα Βριλήσσια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρεις, Βριλήσσια,treis, vrilissia