Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» με παρουσίαση του βιβλίου – λευκώματος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που φέρει τον τίτλο «Μίμης Δομάζος: Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο αφιερωμένου στη ζωή του μεγάλου ποδοσφαιριστή. Ακολούθς έγινε η παρουσίαση του βιβλίου από τον πρ. πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), Αντ. Αντωνιάδη,

τον παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή και πρόεδρο παλαιμάχων όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού, Απ. Κόντο, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Δημ. Θεοφάνη ή «Λώρη», τον πρόεδρο και ιδρυτή του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Π. Καψάσκη, και τον ίδιο τον Μίμη Δομάζο.

Χαιρετσμό απηύθυνε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό, με ιδιαίτερη αναφορά στα χρόνια που μεγαλούργησε με το σπάνιο ταλέντο του.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με υπογραφή αντιτύπων του βιβλίου από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και κεράσματα.

Μεταξύ των παρόντων, όλων των ηλικιών, που χειροκρότησαν αρκετές φορές τον Μίμη Δομάζο, ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Γερ. Βλάχος, ο αντιδήμαρχος Δημ. Κονταξής, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Τσιαμπάς, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, ο Π. Κοσκινάς από τη SANTA, ο γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού, Θ. Συνοδινός, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γ. Ροκίδης και Ν. Τζουανάκος, κ.ά.

The post Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα