Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αθήνας ΚΚΕ: Κάλεσμα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τα Τέμπη

Η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, «στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τις κινητοποιήσεις και τις πολύμορφες συγκινητικές εκδηλώσεις των εργατικών σωματείων, των συλλόγων αυτοαπασχολούμενων και γυναικών των λαϊκών στρωμάτων, των Ενώσεων και Συλλόγων γονέων και ιδιαίτερα της νεολαίας, των φοιτητών, των σπουδαστών και των μαθητών», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

«Το ορμητικό αυτό ποτάμι ξεχειλίζει

από οργή για το έγκλημα στα Τέμπη και απαιτεί να μην υπάρξει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη. Αυτό απαίτησαν τα εργατικά σωματεία σε μια μαζική διαδήλωση υπό καταρρακτώδη βροχή την Πέμπτη 2/3. Αυτό απαίτησε το ποτάμι νεανικής οργής σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, σε σχολεία και σχολές» προσθέτει η Επιτροπή.

Επίσης, η Τ.Ο. Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ οργανώνει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Τρίτη 7 Μαρτίου:

Στη Ν. Ιωνία, στην πλατεία Σημηριώτη στις 7 μ.μ.Στο Γαλάτσι, στη διασταύρωση Λ. Βεΐκου & Λ. Γαλατσίου στις 7 μ.μ.

«Για να ειπωθούν και να βροντοφωνάξουμε τα πράγματα με το όνομά τους. Για να διαδηλώσουμε ότι “στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή”! Για να αποκαλυφθούν οι αιτίες και οι ένοχοι των κρατικών εγκλημάτων και όχι να κρύβονται πίσω από δήθεν “ανθρώπινα λάθη”. Και πάνω από όλα για να πάψουν επιτέλους οι ανθρωποθυσίες στον βωμό του κέρδους» σημειώνει η Οργάνωση και προσθέτει:

«Γιατί εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές, αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές. Καλούμε τον λαό και τη νεολαία της περιοχής να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Καλούμε επίσης σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΚΝΕ, το Σάββατο 4 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ. στη Βουλή. Καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό, τη νεολαία να διαδηλώσουμε στην απεργιακή συγκέντρωση των σιδηροδρομικών, την Κυριακή 5 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο Σύνταγμα, που στηρίζεται από Εργατικά Κέντρα, σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους και μαζικούς φορείς της Αττικής. “Στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σ’ ένανε μικρέ…”».

The post Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αθήνας ΚΚΕ: Κάλεσμα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τα Τέμπη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα