Το πρόγραμμα «Ποδηλατώντας με ασφάλεια στην πόλη» ξανά στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού από 5/6

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και ο ΟΚΑΠΑ, ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα Αστικής Ποδηλασίας και Κυκλοφοριακής Αγωγής «Safe cycling in town», σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Για παιδιά 7 έως 17 ετών.Ποδηλατώντας με ολυμπιονίκες και πρωταθλητές Ελλάδος στο Olympic Bike Challenge
for Safety.Κάνοντας «ορθοπεταλιές ζωής» για τα παιδιά του συλλόγου «Ελπίδα», βάζοντας τους γονείς να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Εκπαιδευτές:

Ντενίζ Δημάκη, Olympian Triathlon, πρώτη γυναίκα με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τρίαθλο.Θεόδωρος Τσικούρης, πρωταθλητής ποδηλασίας Δωδεκανήσων και τριαθλητής.Παντελής Κουτσούκος, πρωταθλητής Ποδηλασίας Πίστας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δράση θα πραγματοποιηθεί όλα τα Σάββατα του Ιουνίου: 5, 12, 19 και 26/6, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου.

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής την Kυριακή 30 Μαΐου, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στο site του ΟΚΑΠΑ: www.okapa.gr.

Στις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, επισημαίνει η διοίκηση.

Α’ ΓΚΡΟΥΠ 7-10 ετώνΏρες: 17:00-19:00.Ώρα προσέλευσης 16:30.Β’ ΓΚΡΟΥΠ 11-17 ετών Ώρες: 19:00-21:00.Ώρα προσέλευσης 18:30.

Σημείο συνάντησης: Γυμνάσιο Φιλοθέης, προαύλιος χώρος (είσοδος από Διαδόχου Κωνσταντίνου).

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα από τη διοίκηση του Δήμου

The post Το πρόγραμμα «Ποδηλατώντας με ασφάλεια στην πόλη» ξανά στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού από 5/6 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα