Το εκλογικό έντυπο Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή


Το κεντρικό έντυπο της ενωτικής, μη κομματικής, ανεξάρτητης παράταξης “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή” εκδόθηκε και κυκλοφόρησε το Σάββατο 16/9. Πρόκειται για ευσύνοπτη έκδοση που από την μία του όψη του παρουσιάζει με συγκεκριμένους αριθμούς την πολιτική εργασία της παράταξης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, σε φορείς, οργανώσεις και και κοινωνικές εκδηλώσεις κατά την τετραετία 2019-2023. Περιέχει για την πολιτική δουλεία που έκαναν τα μέλη και η επικεφαλής, Μαίρη Διακουλιού, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Υπενθυμίζονται συνοπτικά οι θετικές παρεμβάσεις, οι ολοκληρωμένες προτάσεις που κατατέθηκαν

και η οφειλόμενη κριτική και έλεγχος.

Στην άλλη του όψη παρουσιάζεται η “καρδιά” της πολιτικής αντίληψης της παράταξης που αφορά στο κεντρικό πολιτικό και οικονομικό της πρόταγμα. Στην σελίδα αυτή γίνεται λόγος για την εντελώς διαφορετική πολιτική με την οποία πρέπει να διοικείται ο Δήμος Αμαρουσίου, με στόχο την υποστήριξη της καθημερινής ζωής των μικρομεσαίων, μεσαίων και αδύναμων συμπολιτιδών και συμπολιτών μας, με κοινωνικές υπηρεσίες, έργα υποδομής, Τελικός στόχος είναι να μπορούμε όλες και όλοι να περπατούμε στην πόλη μας άφοβα και να την χαιρόμαστε με ευζωία.

Μέσω ειδικού σήματος QCR που υπάρχει και στις δύο πλευρές του εντύπου, εκείνες/οι που θα το πάρουν στα χέρια τους θα μπορούν μέσω του κινητού τους να επισκεφτούν της επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης (www.m-a-f.gr). Εκεί θα βρουν λεπτομέρειες για τις θέσεις της παράταξής σε κάθε τομέα, αλλά και για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει και συνεχίζει, για τα θέματα σχεδόν κάθε γειτονιάς της πόλης. Τέλος, θα βρει ηλεκτρονική τοποθεσία με την ιδρυτική διακήρυξη και το ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των μελών της που διεκδικούν τις ψήφους των δημοτών της πόλης στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στις 8 Οκτωβρίου διεκδικούμε
την υποστήριξη των δημοτών
στηριζόμενες/οι στην εργασία
που έχουμε καταβάλλει με πράξεις
για την ουσία των πραγμάτων της
ζωής στην πόλη μας.

Το εκλογικό γραφείο τύπου “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή”

The post Το εκλογικό έντυπο Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα