Το ΕΔΔΥΠΠΥ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Στα προγράμματα και τις δράσεις που σχετίζονται με την πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Δικτύου. Όπως επισήμανε, το ΕΔΔΥΠΠΥ και τα ΚΕΠ Υγείας αποτελούν τους βασικούς πυλώνες στην υλοποίηση του οράματός του για την ενίσχυση της πρόληψης στην Αττική και συνολικά σε εθνικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ο κ. Γιώργος

Πατούλης, καθώς και βουλευτές, τα μέλη του Δ.Σ., της Επιστημονικής Επιτροπής, πολιτικοί εκπρόσωποι από Δήμους της χώρας, φορείς που συνεργάζονται με το ΕΔΔΥΠΠΥ και πλήθος κόσμου έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δικτύου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για το επιστημονικό έργο και την κοινωνική τους προσφορά οι κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», η οποία εκπροσωπήθηκε από τον κ. Στέλιο Γραφάκο, παιδίατρο – αιματολόγο και πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του Συλλόγου, Μαίρη Γρηγοροπούλου, πρόεδρος Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ «οι Άγιοι Ανάργυροι», Ελένη Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια Παθολογίας- Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, η οποία εκπροσωπήθηκε από την κ. Κυριακή Κανελλακοπούλου, ομότιμη καθηγήτρια Παθολογίας-Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, γενική γραμματέας Ελληνική Εταιρείας Χημειοθεραπείας, η οποία, επίσης, βραβεύθηκε.

Η αναλυτική ανακοίνωση για την εκδήλωσηΛήψη

The post Το ΕΔΔΥΠΠΥ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα