Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου γιορτάζει πρωτότυπα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Με έναν πρωτότυπο τρόπο γιορτάζει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου την επέτειο των 200 χρόνων από τη μεγάλη Επανάσταση του 1821, μέσω της πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Ειδικότερα, μαθητές από την πρώτη έως την έκτη τάξη, αλλά και οι οικογένειές τους, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό παιχνίδι 15 ερωτήσεων

Ειδικότερα, σε συνεργασία με το σχολείο, ο Σύλλογος προετοίμασε έναν εναλλακτικό τρόπο διαδικτυακού εορτασμού για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Πρόκειται για ένα παιχνίδι

15 ερωτήσεων, μέσω του συνδέσμου https://sg2odimpap.wordpress.com/1821-2021, που αφορά όλα τα παιδιά, από την πρώτη έως την έκτη τάξη, αλλά και τις οικογένειές τους, καθώς περιέχει πλούσιο υλικό και γνώσεις για μικρούς και μεγάλους!

Τα παιδιά καλούνται να δουν ένα σύντομο βίντεο, να ακούσουν ένα τραγούδι ή ποίημα, ή να δουν ένα θεατρικό σκετς και στη συνέχεια να απαντήσουν σε μία ερώτηση. Μπορούν να λαμβάνουν και τη δική σας βοήθεια για να απαντήσουν, ενώ μπορούν να λαμβάνουν και τη βοήθεια των γονιών τους.

«Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και δεν μας ενδιαφέρουν οι σωστές απαντήσεις. Το σημαντικό είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τη σημασία της θυσίας και του αγώνα των εθνικών ηρώων μας για την απελευθέρωση της χώρας μέσα από το παιχνίδι» αναφέρουν οι διοργανωτές του παιχνιδιού.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, συγχαίρει, μέσω ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά «για την υπέροχη αυτή πρωτοβουλία».

The post Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου γιορτάζει πρωτότυπα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα