Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στα Βριλήσσια ανακοίνωσε ο Κ. Βαφειάδης

Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας στον Δήμο Βριλησσίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

Ο κ. Βαφειάδης θα οδηγήσει την παράταξη του τέως δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας, στις κάλπες του Οκτωβρίου, καλώντας τα μέλη του συνδυασμού

και τους δημότες «ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας, με μόνο κριτήριο την ανιδιοτέλεια και τη διάθεση προσφοράς για το καλό του τόπου μας», να ενισχύσουν τη συλλογική προσπάθεια που ξεκινά.

Μάλιστα, ο δήμαρχος δηλώνει «εγγυητής των αρχών και της συνοχής του συνδυασμού», που πρόσφατα -όπως λέει ο ίδιος- «δοκιμάστηκε από μικροφιλοδοξίες που μόνο κακό κάνουν».

«Προχωράμε στη δημιουργία μιας δυναμικής ομάδας με συσπείρωση και ενεργοποίηση των δυνάμεων του συνδυασμού μας και των δημοτών της πόλης, που οφείλει, μπορεί και πρέπει να διεκδικήσει τον Δήμο για την επόμενη πενταετία. Προχωράμε πάντα με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας, με καθημερινή διαβούλευση για τη σύνταξη προγράμματος για την επόμενη πενταετία, που μαζί θα διαμορφώσουμε και θα εφαρμόσουμε με την έγκριση των συμπολιτών μας» αναφέρει σε μια ακόμη αποστροφή της ανοιχτής ανακοίνωσής του προς τους πολίτες ο κ. Βαφειάδης.

Διαβάστε την αναλυτική ανάρτηση:

The post Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στα Βριλήσσια ανακοίνωσε ο Κ. Βαφειάδης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα