Την πίτα τους έκοψαν οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου

Με ευχές για ατομική και οικογενειακή υγεία, πρόοδο και ευημερία το νέο έτος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έκοψε σε κοσμική ταβέρνα της πόλης την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, παρουσία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Επαμεινώνδα Γαρδέλη, και τουδιευθυντή Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Παναγιώτη Τριβέλλα.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Αθηνών, αρχιπύραρχος Μιχάλης Ανδριόπουλος, ο διοικητής του 9ου Σταθμού Αθηνών,

πύραρχος Αλέξιος Ράπανος και η προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Ασπασία Καραμάνου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, μετά τις εορταστικές ευχές του, ευχαρίστησε το Πυροσβεστικό Σώμα για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για την αποτελεσματική, όπως είπε, παρέμβασή του σε κάθε έκτακτο συμβάν για την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Συνεχάρη, επίσης, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το αίσθημα ευθύνης με τα οποία συμβάλουν καθοριστικά στην προστασία της τοπικής κοινωνίας και ευχήθηκε μία καλή χρονιά με τα λιγότερα περιστατικά έκτακτης ανάγκης.

«Είμαστε σε διαρκή εγρήγορση και εκπαίδευση όλων των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας, ούτως ώστε να αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα και επάρκεια κάθε συμβάν, τόσο κατά τους θερινούς, όσο και κατά τους χειμερινούς μήνες» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Όλοι οι παριστάμενοι απολαύσαν μία όμορφη και ευχάριστη εορταστική βραδιά.

The post Την πίτα τους έκοψαν οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα