Τηλεδιάσκεψη υπό τον συντονισμό της Π.Ε. Βόρειου Τομέα για τον προσυμπτωματικό έλεγχο της Covid-19

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δώδεκα Δήμων χωρικής αρμοδιότητας του Βόρειου Τομέα και του επιστημονικού προσωπικού της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/9) η 3η συνάντηση εργασίας και πρώτη υπό τη μορφή τηλεδιάσκεψης με θέμα την πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Λουκίας Κεφαλογιάννη.

Η

ατζέντα της τηλεδιάσκεψης περιλάμβανε μεταξύ άλλων τις ενέργειες και τον προγραμματισμό των δράσεων σε επίπεδο Περιφέρειας και Π.Ε. Βόρειου Τομέα, την αναλυτική παρουσίαση της παραμετροποιημένης φόρμας με τα θεματικά πεδία υγείας, δράσεις και συνεργασίες δημόσιας υγείας που υλοποιήθηκαν ή που προγραμματίζονται από τους Δήμους σχετικά με την Covid-19, αλλά και τον προγραμματισμό επόμενων κινήσεων στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος.

Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε:

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας, οι προτεραιότητές μας δεν αλλάζουν. Το πρόγραμμα πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου αποτελεί βασική προτεραιότητα του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και εν γένει της διοίκησης της Περιφέρειας και μέσα από τις συναντήσεις μας, είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εκπροσώπους των Δήμων του Βόρειου Τομέα, που συμμετείχαν ενεργά και μας παρουσίασαν τις δράσεις τους, καθώς επίσης τον συντονιστή του προγράμματος Σωτήρη Παπασπυρόπουλο και φυσικά τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής μας Ενότητας για την άρτια παρουσία».

Ο κ. Παπασπυρόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αυτήν τη στιγμή, η Covid-19 καθορίζει τις κινήσεις μας. Η πρόληψη για τον κορωνοϊό είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε τα ηλεκτρονικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας προκειμένου να κρατάμε ενήμερους τους πολίτες και να διασφαλίζουμε την υγεία τους».

Τον συντονισμό και την οργάνωση της τηλεδιάσκεψης ανέλαβε η προϊσταμένη της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας του Βορείου Τομέως, Κατερίνα Τσιρώνη, ενώ το επόμενο διαδικτυακό ραντεβού προγραμματίστηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2020.

The post Τηλεδιάσκεψη υπό τον συντονισμό της Π.Ε. Βόρειου Τομέα για τον προσυμπτωματικό έλεγχο της Covid-19 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα