«Τικ Τακ Ντο» στο Μαρκόπουλο από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων

Συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τους Δήμους-Μέλη του στον τομέα των Πολιτιστικών, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου και την ομάδα PlaRou παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Τικ Τακ Ντο» που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στις 21:00 στο Θέατρο Σάρας του Δήμου Μαρκοπούλου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν

να προσφέρουν τρόφιμακαι φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του ΔήμουΜαρκοπούλου.

Παράσταση «Τικ Τακ Ντο» / αφίσαΛίγα λόγια για την παράσταση

O Παναγιώτης Αδάμ σκηνοθετεί το πρωτότυπο κείμενο των Αργυρώ Ταμβάκου και Παναγιώτη Λαμπή.

Το «Τικ Τακ Ντο» είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι που αντλεί στοιχεία από την παράδοση τεσσάρων διαφορετικών πολιτισμών και, με κύριο άξονα την κλασική μουσική, θίγει το ζήτημα του εκφοβισμού, της ελευθερίας της γνώμης, καθώς και τη σημασία της προσπάθειας για την επίτευξη των προσωπικών στόχων.

Στο «Τικ Τακ Ντο» δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους θεατές να γνωρίσουν, με άφθονο χιούμορ, τους συνθέτες: Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν ενώ, μέσα από το ταξίδι του Βακάι τα παιδιά έρχονται σε επαφή με παραδοσιακές μουσικές και χορούς τεσσάρων διαφορετικών πολιτισμών της γης, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών.

Συντελεστές:

Κείμενο: Αργυρώ Ταμβάκου & Παναγιώτης ΛαμπήςΣκηνοθεσία: Παναγιώτης ΑδάμΠρωτότυπη Μουσική-Στίχοι-Μουσική Διδασκαλία: Ευτέρπη Κατσαμάτσα, Στρατής ΣτηλΧορογραφία: Λουκάς ΘεοδοσόπουλοςΚατασκευές: Παναγιώτης ΑδάμΜάσκες: Μάρθα ΦωκάΦωτισμοί: Παναγιώτης ΛαμπήςΚοστούμια: Βάλια ΣυριοπούλουΒοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος ΝτομουχτσήςΦωτογραφία-Video: Φώτης Γαβριλάκης-ΠλέγαςΕρμηνεύουν: Γεωργία Γρίβα, Παναγιώτης Λέκκας, Ευτέρπη Κατσαμάτσα, Στρατής Στηλ, Αργυρώ Ταμβάκου, Έλενα Γεωργίου, Χρήστος Καπενής.

Διάρκεια παράστασης: 70’

The post «Τικ Τακ Ντο» στο Μαρκόπουλο από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα