Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Συνεδρίασε διαδικτυακά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, το τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν στοιχεία για την παραβατικότητα στον Δήμο, έγινε αναφορά στα ημερησία συμβάντα που καταγράφει ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, που συνεργάζεται με τον Δήμο, συζητήθηκε το ζήτημα της στελέχωσης του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ενώ ο δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ενημέρωσε σχετικά με αίτημα που

έχει υποβάλει για την αύξηση του προσωπικού του Α.Τ. Παπάγου-Χολαργού, αλλά και συνάντησης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η διανομή ερωτηματολογίων σε έφηβους ή γονείς, μια πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε και στο παρελθόν, εισφέροντας σημαντικά στοιχεία, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι η διανομή θα γίνει σε συνεργασία με τις διευθύνεις των σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με σκοπό τα αποτελέσματα να αξιολογηθούν και να χρησιμοποιηθούν, προς αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν:

Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πετράκης.Αντιδήμαρχος κ. Ειρήνη Βεντουζά.Δημοτική Σύμβουλος κ. Βασιλική Ρετσινιά-Γιαννακοπούλου.Σύμβουλος Κοινότητας Παπάγου, κ. Νικήτας Κεφαλογιάννης.Υποδιοικητής Α.Τ. Παπάγου-Χολαργού κ. Τσανακτσής.Εκπρόσωπος Εκπαιδευτικών, κ. Λάμπρος Γιώργας. Εξιδεικευμένος επιστήμονας, κ. Ευστάθιος Παπαχρήστου.Εξειδικευμένος επιστήμονας, κ. Αλκαίος Γεωργιάδης. Εκπρόσωπος της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης.

The post Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού,symvouliou prolipsis paravatikotitas dimou papagou-cholargou