Τι συζήτησαν Δ.Σ. ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» και Αμαρουσίου με τον διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Β’ Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 30/3/2021, στις 13:00, συνάντηση των προέδρων των Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε. (ΣΕΠΕ) «Γ. Σεφέρης», και Αμαρουσίου, κατόπιν αιτήματός τους, με τον διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Β’ Αθήνας, στα γραφεία της δ/νσης, όπως ενημερώνουν τα μέλη του ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος καλεί όλες και όλους να συμμετάσχουν στη νέα σύσκεψη εκπροσώπων σωματείων-συλλόγων γονέων,

την Παρασκευή 2/4, στο ανοικτό θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη», στη Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλογρέζα, στις 6:30μ.μ., για συνέχιση των αγωνιστικών δράσεων.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, οι εκπαιδευτικοί σημειώνουν τα εξής, για την προαναφερθείσα συνάντηση με τον διευθυντή:

Από την πλευρά μας θέσαμε ερωτήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ, τον εσωτερικό κανονισμό και την ένταξη σχολείων στα πρότυπα-πειραματικά, την ανακοίνωση των κενών, τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολείων, την εύρεση νέων χώρων για τη λειτουργία της δίχρονης προσχολικής αγωγής, τη στέγαση του Διαπολιτισμικού Σχολείου Αλσούπολης.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» Download

The post Τι συζήτησαν Δ.Σ. ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» και Αμαρουσίου με τον διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Β’ Αθήνας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα