Τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου γιόρτασε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού

Εκδήλωση-γιορτή για τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου πραγματοποίησε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Αρχικά έγιναν δράσεις ενημέρωσης για τις συνεργασίες του Σωματείου και τις πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησε μία μικρή γιορτή.

«Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Παπαδιά, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων για την ενημέρωση που απλόχερα μας έκανε για τη Δασική Υπηρεσία, αλλά και για τη συνεργασία Δασικής και εθελοντών», αναφέρει το Σωματείο και προσθέτει:

«Ευχαριστούμε τον πυραγό Αντώνιο Κούκουζα, πρόεδρο της ΕΠΑΥΠΣ (Ένωση Πτυχιούχων Αξ/κών και Υπαξ/κών Πυροσβεστικού Σώματος), για την ενημέρωση που έκανε στα μέλη αλλά και στις φίλες και φίλους του Σωματείου μας για την αγαστή συνεργασία των πυροσβεστών και εθελοντών για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.

»Ευχαριστούμε το μέλος μας και στέλεχος του ΕΚΑΒ Γεράσιμο Γκρίελα για την ενημέρωση πρώτων βοηθειών. Περισσότερο για την ενημέρωση τους για πρώτες βοήθειες και την παρουσία τους ευχαριστούμε την ομάδα διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312 και προσωπικά τον επικεφαλής συμβάντων της ομάδας, Νίκο Αποστόλου και εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών.

»Με την παρουσία τους μας τίμησαν πολλές φίλες και φίλοι του Σωματείου που πάντα είναι δίπλα μας στα καλά, αλλά και βέβαια όποτε τους χρειασθήκαμε.

»Πιστεύοντας στην συνεργασία και την δύναμη των ενεργών πολιτών , ευελπιστούμε στην συνέχεια των συνεργασιών για μεγαλύτερη συμμετοχή στις επόμενες δράσεις μας».

The post Τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου γιόρτασε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα