Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 13χρονης σε λούνα παρκ στον Βόλο

Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το άτυχο κοριτσάκι έφερε έφερε βαρύτατες κρανιοεκγεφαλικές κακώσεις και πολύ βαριά κατάγματα στα κάτω άκρα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η κηδεία του κοριτσιού θα γίνει στις 11 το πρωί της Τρίτης,,

στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό. Ο πατέρας της 13χρονης θα εξεταστεί από ψυχιάτρους και θα κριθεί αν θα μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του.

Ο πατέρας παρουσίασε αρρυθμίες και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, σύμφωνα με το magnesianews.gr. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης υπέστη σοκ και λόγω ενός προβλήματος, που ήδη αντιμετώπιζε με την καρδιά του, υπέστη έμφραγμα, με συνέπεια να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου και να εισαχθεί στη Στεφανιαία Μονάδα. Αν και οι πρώτες εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, παρουσίασε τη Δευτέρα αρρυθμίες και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Παράλληλα η αστυνομία αναζητά τα ίχνη του χειριστή του παιχνιδιού στο οποίο έχασε τη ζωή της η 13χρονη. Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές παραμένει εξαφανισμένος, ενώ ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ παραδέχτηκε ότι επικοινώνησε μαζί του και τον συμβούλεψε να παραδοθεί.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας είπε ότι ο χειριστής από το Μπαγκλαντές «θα προσέλθει αυτοβούλως», ενώ στην ερώτηση γιατί αυτό δεν έγινε από την πρώτη στιγμή, αρκέστηκε στην απάντηση «πανικοβλήθηκε και φοβήθηκε».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε αργότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 32χρονος θα εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

«Η εντολέας μου εξαρχής είπε ότι δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το ατυχές περιστατικό που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του κοριτσιού, εκφράζοντας παράλληλα τη θλίψη, την οδύνη, γι αυτό το τραγικό περιστατικό», είπε ο δικηγόρος στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ γνώριζε την οικογένεια της έφηβης.

«Είμαι μάνα που έχει χάσει μια κόρη»

Καμία ευθύνη για τον θάνατο της 13χρονης μαθήτριας δεν θεωρεί πως έχει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου η οποία μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει και η ίδια χάσει την κόρη της.

Μιλώντας στο Star η ιδιοκτήτρια της εγκατάστασης που συνέβη η τραγωδία είπε:

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μία κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους. Εάν τώρα μπροστά σε μία ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δεν φταίει; Μην σπιλώνουμε τη ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων», είπε η 73χρονη.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ. Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο», πρόσθεσε.

Πηγή: reader.gr

The post Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 13χρονης σε λούνα παρκ στον Βόλο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα