Θρίλερ με τον θάνατο του 45χρονου στην Κάντζα: Βρέθηκαν σημειώσεις με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του 45χρονου άνδρα, που λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 27/4 εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά που διέμενε στην οδό Ηούς στην Κάντζα

Παρότι η αρχική εκτίμηση των Αρχών ήταν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, στο τραπέζι (με μικρότερες πιθανότητες βέβαια) βρίσκεται πλέον και το σενάριο της αυτοκτονίας.

Αυτό καθώς ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 45χρονου, εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι που εκτιμάται ότι ήταν το μοιραίο, κατέγραψε τραύματα – πληγές στα άνω και κάτω άκρα,

ενώ δίπλα του βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο.

Οι πληγές μάλιστα προέρχονται από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ η όλη ατμόσφαιρα στην οικεία παρέπεμπε σε κάποιου είδους τελετουργικό.

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στις πόρτες και τα παράθυρα, ενώ ούτε το σπίτι ήταν ψαγμένο όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οι γείτονες έκαναν λόγο για ένα κλειστό άτομο, ενώ κατά πληροφορίες ο 45χρονος αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα. 

Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένονται οι καταθέσεις των οικείων του στην Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ δεν έκαναν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Πηγή: reader.gr

The post Θρίλερ με τον θάνατο του 45χρονου στην Κάντζα: Βρέθηκαν σημειώσεις με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα