Θρίλερ με την κλοπή των 160.000 ευρώ από μεγαλογιατρό στα Βριλήσσια – Ψάχνει στον στενό κύκλο η ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την κλοπή των 160.000 ευρώ από μεγαλογιατρό στα Βριλήσσια. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης και ότι έγινε στοχευμένη έρευνα σε συγκεκριμένα σημεία εντός της οικίας του 49χρονου γνωστού γιατρού στα Βριλήσσια προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως τα χρήματα, τις λίρες και τα κοσμήματα που έκαναν «φτερά» τα

είχε επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία της οικίας και ότι τον κωδικό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του συναγερμού τον γνώριζαν συγκεκριμένα άτομα. 

Ο 49χρονος ανέφερε χθες (8/1) το απόγευμα πως απουσίαζε από τις 5 έως τις 7 Ιανουαρίου. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του διαπίστωσε τη διάρρηξη και χθες πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής και την κατήγγειλε. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι δράστες άρπαξαν 160.000 ευρώ, 8 χρυσές λίρες και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι που εισέβαλαν στην οικία γνώριζαν καλά τους χώρους και κυρίως τα σημεία που ήταν κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του γιατρού και από περίοικους για να εξεταστεί εάν είχαν παρατηρήσει την παρουσία υπόπτων στη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι του 49χρονου ενώ θα εξετάσουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: reader.gr

The post Θρίλερ με την κλοπή των 160.000 ευρώ από μεγαλογιατρό στα Βριλήσσια – Ψάχνει στον στενό κύκλο η ΕΛ.ΑΣ. appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα