Τελέσθηκε ο εορταστικός εσπερινός στη μνήμη του Αγ. Ελευθερίου στον Σωρό Αμαρουσίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στην περιοχή του Σωρού ο εορταστικός εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Ελευθερίου, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, μελών της δημοτικής αρχής, φορέων της πόλης, καθώς και πιστών.

Ο πανηγυρικός εσπερινός ετελέσθη από τον προϊστάμενο αρχιμανδρίτη του ομώνυμου ναού Χρυσόστομο Στεφανιδάκη. Στη συνέχεια ακολούθησε η περιφορά της εικόνας του Αγίου, όπου συνόδευσαν νέοι-μέλη της Ένωσης Κρητών, με παραδοσιακές φορεσιές και στη συνέχεια έγινε λιτάνευσή της γύρω

από τον αυλόγυρο του ναού, συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο κ. Σεφανιδάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου, όλη τη δημοτική αρχή, καθώς και όλους αυτούς που στηρίζουν το έργο της εκκλησίας. Στη συνέχεια ακολούθησαν σπιτικά κεράσματα στο αρχονταρίκι του ναού. Στον εορτασμό του Αγίου Ελευθερίου παραβρέθηκαν ακόμη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, Ρένα Χαλιώτη, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Βουρλάκη, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ, Γιάννης Ιωαννίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, η αντιπρόεδρος του Φόρουμ Νέων του Δήμου Αμαρουσίου Γιαννίου Ραλλού, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ., Χρήστος Μπελεγράτης, η υπεύθυνη Γυναικών της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ανδρομάχη Τσουκαλά, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Κρηταγενής Ζευς», Κωστής Σηφάκης, καθώς και μέλη αυτού.

The post Τελέσθηκε ο εορταστικός εσπερινός στη μνήμη του Αγ. Ελευθερίου στον Σωρό Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα