Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Τα προνηπιακά τμήματα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Αμαρουσίου ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους και τη φετινή σχολική περίοδο (2018-20019) στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Αμαρουσίου, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν πλούσιες συλλογές από το ζωικό βασίλειο.

Με την καθοδήγηση και φροντίδα των παιδαγωγών, τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από τα εκθέματα του Μουσείου που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, αναφέρθηκε στη σημασία των εκπαιδευτικών δράσεων και τόνισε

ότι μέσα από το παιδαγωγικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται στους Παιδικούς Σταθμούς τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν, να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον, γνωρίζοντας τους χώρους της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων στο Μουσείο είχε ως εξής:

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 – Παιδικός Σταθμός Αγίας Φιλοθέης.Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 – Παιδικοί Σταθμοί Εργατικών Κατοικιών – Αγίων Αναργύρων.Τρίτη 9 Απριλίου 2019 – Παιδικοί Σταθμοί Αναβρύτων – Στούντιο – 1ος Κοκκινιάς.Τετάρτη 10 Απριλίου – Παιδικοί Σταθμοί Σωρού – Πολυδρόσου – 2ος Κοκκινιάς.Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 – Παιδικοί Σταθμοί: Κέντρο – N. Tέρμα.

The post Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα