Τα νέα σχέδια για το «Παίδων Πεντέλης» καταγγέλλει η Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταγγέλλει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τι νέες εξελίξεις με το «Παίδων Πεντέλης, θεωρώντας ότι συνεχίζεται «η τακτική για την απαξίωση του Δημόσιου Παιδιατρικού Νοσοκομείου του ΕΣΥ».

«Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειές της, πρώτα για τη μετατροπή του νοσοκομείου από παιδιατρικό σε νοσοκομείο χρόνιων νοσημάτων, ύστερα με τη μετάθεση κρίσιμων ειδικοτήτων σε άλλα νοσοκομεία και τον περασμένο Ιανουάριο με την αναστολή των

εφημεριών για να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο, πριν από λίγες ημέρες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχώρησε σε μία ακόμα απόφαση υποβάθμισής του. Κατάργησε τη χειρουργική πτέρυγα με σκοπό να τη μετατρέψει σε πτέρυγα φιλοξενίας παιδιών τα οποία, με εισαγγελική εντολή, απομακρύνθηκαν από το οικογενειακό τους περιβάλλον» σημειώνει η Ν.Ε., η οποία και ζητεί:

Να αποσυρθεί κάθε μέτρο μετατροπής της χειρουργικής πτέρυγας του Νοσοκομείου Παίδων σε δομή φιλοξενίας των παιδιών υπό εισαγγελική παραγγελία.Να δημιουργηθεί ασφαλής δημόσια επαρκής δομή φιλοξενίας (υπάρχουν αντίστοιχες προτάσεις στην περιοχή της Βόρειας Αθήνας) των παιδιών αυτών.Τη σοβαρή ενίσχυση του νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» σε προσωπικό και εξοπλισμό προκειμένου να επιτελέσει με τους καλυτέρους όρους το κρίσιμο έργο του.Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.Λήψη

The post Τα νέα σχέδια για το «Παίδων Πεντέλης» καταγγέλλει η Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παίδων Πεντέλης, Ν Ε, Βόρειας Αθήνας, ΣΥΡΙΖΑ – Π Σ,paidon pentelis, n e, voreias athinas, syriza – p s