Τ. Μαυρίδης: Με επιτυχία πέρασαν οι πισίνες του ΠΕΑΠ τους ελέγχους της αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής

«Αυστηρώς κατάλληλες» κρίθηκαν οι δύο πισίνες του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, μετά από ελέγχους που διενέργησε η αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής.

Με αφορμή το «πράσινο φως» στη λειτουργία και χρήση των δύο προαναφερθέντων δεξαμενών κολύμβησης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, καλεί τους δημότες να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του ΠΕΑΠ του Δήμου.

Ειδικότερα, ο κ. Μαυρίδης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Με σημαντικές παρεμβάσεις και λήψη ειδικών μέτρων,

όπως αυτά προκύπτουν από τις κατευθύνσεις και ανακοινώσεις των αρμοδίων φορέων, οι δομές του ΠΕΑΠ, ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες και πάλι τη λειτουργία τους.

Η περίοδος που μεσολάβησε, αποτέλεσε πρόκληση για όλους μας, καθώς θέσαμε ψηλά τον πήχη, και διεκδικήσαμε για τους πολίτες της Λυκόβρυσης – Πεύκης, υψηλά «standards» σχετικά με την ασφάλεια τους, αλλά και τη συμμετοχή τους αθλητικούς χώρους και τα κολυμβητήρια του ΠΕΑΠ.

Η πλήρης ανταπόκριση στις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και η κατά γράμμα τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε κάθε χώρο είχε ως αποτέλεσμα να περάσουμε με επιτυχία τους ελέγχους που διενέργησε η αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής και στις δύο κολυμβητικές δεξαμενές του ΠΕΑΠ.

Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστεύουμε ότι έχουν αφ’ ενός η επιτυχής ενσωμάτωση νέων καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και αφ’ ετέρου η καθημερινή ενεργή παρουσία των στελεχών του ΠΕΑΠ και του Δήμου.

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους χρήστες των τμημάτων και των δομών του ΠΕΑΠ, αλλά και τους πολίτες του Δήμου μας, ότι θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα που θα διασφαλίζουν την υγεία τους και την ασφάλειά τους, ενώ παράλληλα διερευνούμε την απλοποίηση των διαδικασιών και διασφαλίζουμε την ένταξη των νέων τεχνολογιών σε όποιο επίπεδο αυτό είναι εφικτό.

Ζητάμε από τους πολίτες, να ακολουθούν τις οδηγίες των υπευθύνων και να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του ΠΕΑΠ και του Δήμου μας.

The post Τ. Μαυρίδης: Με επιτυχία πέρασαν οι πισίνες του ΠΕΑΠ τους ελέγχους της αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα