Σύσκεψη για την πυρασφάλεια του Δήμου Πεντέλης παρουσία της νέας δημάρχου και του προέδρου του ΣΠΑΠ

Ενημερωτική σύσκεψη για θέματα πυρασφαλείας του δήμου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η νέα δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Γιάννης Κώνστας και ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου

Πεντέλης, Νίκος Λιάκος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας και κυρίως Πυρασφαλείας, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην αντιπυρική περίοδο. Έγινε λεπτομερής ενημέρωση για την κατάσταση μηχανημάτων και πυροσβεστικών οχημάτων που έχουν ήδη τεθεί σε επιφυλακή, ενώ συζητήθηκε εκτεταμένα το ζήτημα της συσσώρευσης τεράστιου όγκου ξερών κλαδιών και χόρτων σε δύο σημεία του Δήμου Πεντέλης, καθώς και του θέματος των αποψιλώσεων,  που και φέτος είναι περισσότερο αναγκαίες από άλλες χρονιές λόγω των καιρικών συνθηκών του περασμένου χειμώνα, αλλά και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

The post Σύσκεψη για την πυρασφάλεια του Δήμου Πεντέλης παρουσία της νέας δημάρχου και του προέδρου του ΣΠΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα