Συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή

Τα βασικά σημεία

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή», Γιώργος Οικονόμου, αναφέρθηκε στα παρακάτω θέματα:

Εξελίξεις με το νέο Δημαρχείο: Υπήρξε καθησυχαστικός για την εξέλιξη του έργου. Επεσήμανε ότι όταν κοινοποιηθεί η (ενδεχομένως αρνητική για την συνέχιση του έργου) απόφαση του ΥΠΟΜΕΔΙ στον ανάδοχο, το έργο θα σταματήσει μεν και μπορεί να επανεκκινήσει είτε με χρήση του άρθρου 162 περί ματαίωσης διάλυσης (αφού πρώτα αποζημιωθεί ο ανάδοχος), είτε με επαναπροκήρυξη του έργου από την Περιφέρεια, εάν δεν ευοδωθεί η ανάθεση
του έργου σε επόμενο μειοδότη, του διαγωνισμού του 2018. Κατέθεσε επίσης συγκεκριμένες προτάσεις, κυρίως προς την Περιφέρεια Αττικής, που θα θωρακίσουν την πορεία του έργου.Διαφημιστικός χώρος: “Παράνομη” πινακίδα (6*3 μέτρα στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής) για την οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες (Οικονομική και Τεχνική) απάντησαν ότι δεν υπάρχει σύμβαση, ούτε έχουν εκδοθεί οι σχετικές άδειες και φυσικά ούτε άδεια ηλεκτροδότησης!!! Ο δήμος Αγίας Παρασκευής για την πινακίδα αυτή δεν εισπράττουν έσοδα!!

Απαντήσεις κόλαφος για την Δημοτική αρχή που σιωπούσε τόσο καιρό, ενώ παράλληλα προωθούσε την μίσθωση του διαφημιστικού χώρου για 14 χρόνια με τιμή εκκίνησης ένα εξωφρενικά χαμηλό τίμημα!!! Αναγκάσθηκε βέβαια υπό το βάρος των αντιδράσεων και των ενστάσεων να το αποσύρει. Θα περιμένουμε την διαμόρφωση των όρων του διαγωνισμού και θα τοποθετηθούμε εκ νέου.

Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης και των Συλλόγων και εξέφρασε την διαφωνία του με την λύση που προωθεί η δημοτική αρχή για το πολύ σοβαρό θέμα της μίσθωσης ακινήτων για χρήση προσωρινού αμαξοστασίου, κοντά στο υφιστάμενο

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

The post Συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνέντευξη Τύπου, Νέας Αρχής, Αγία Παρασκευή,synentefxi typou, neas archis, agia paraskevi